Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio

Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament restringirà el trànsit a s’Esplanada i ampliarà l’espai per als vianants

L’Ajuntament restringirà el trànsit a s’Esplanada i ampliarà l’espai per als vianants 11 de juny de 2020

A partir del proper dilluns, 15 de juny, l’Ajuntament des Castell tancarà la plaça de s’Esplanada a la circulació de vehicles durant unes hores al dia, amb l’objectiu de pacificar aquest cèntric espai del poble i incrementar la superfície destinada a les persones (veure imatge adjunta).

L’horari de tancament de la circulació serà el següent:

- De dilluns a divendres, de 17 a 23 hores
- Dissabte i diumenge, d’11 a 00 hores

Un poble per a les persones

La iniciativa servirà com a prova pilot durant tot l’estiu, i després d’aquest període s’analitzaran els resultats amb tots els actors implicats per tal de prendre una decisió sobre la continuïtat de la mesura.

L’objectiu de la iniciativa és avançar cap a un entorn urbà més pacificat, tranquil i sostenible, on els vianants tinguin prioritat i guanyin espais. Un municipi més amable amb les persones, especialment amb els fillets i la gent gran. 

D’aquesta manera, les restriccions al trànsit serviran per potenciar la vida al centre del poble, concretament a la plaça de s’Esplanada, un lloc emblemàtic de reunió i jocs, creant un espai més segur i que afavoreixi la cohesió social i la convivència per damunt de la mobilitat a motor.

L’Ajuntament és conscient que tots els canvis requereixen un esforç d’adaptació, i demana la implicació de tota la ciutadania per tal d’avançar tots junts cap a un municipi més humà, sostenible i amb més qualitat de vida, en el qual els veïns i veïnes puguin gaudir de cada vegada més espais de forma segura i prioritària.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell