[VÍDEO] Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Antoni Vidal Miquel

[VÍDEO] Acte d'entrega de la Medalla d'Or des Castell a Antoni Vidal Miquel13 de setembre de 2021

Ahir va tenir lloc a la plaça de s'Esplanada, l'acte institucional d'entrega de la Medalla d'Or des Castell al fotògraf Antoni Vidal Miquel (Es Castell, 1934).

L'acte s'emmarca en la celebració del 250è aniversari de la fundació del poble des Castell. 

PODEU RECUPERAR EL VÍDEO DE L'ACTE FENT CLIC AQUÍ. 

Medalla d'Or

Amb la concessió de la Medalla d'Or al fotògraf Toni Vidal, l'Ajuntament des Castell vol retre homenatge a la seva dilatada carrera professional.

Segons les seves dades biogràfiques, l'afició a la fotografia de Toni Vidal es va despertar de ben jove i posteriorment es va convertir en professió. Enamorat de la seva terra, Vidal ha retratat la Menorca quotidiana, les festes, el camp, les ciutats, els oficis artesans i els paisatges. 

També destaquen els seus retrats de personatges rellevants de la cultura catalana, com Salvador Dalí, Joan Miró, Antoni Tàpies, Joan Ponç o Mercè Rodoreda, entre d'altres

El 2008 va rebre la Taula d'Or del Premi Maria Lluïsa Serra, del Consell Insular de Menorca, i el 2019 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya.

Acte d'entrega

L'acte va comptar amb la participació de la batlessa Joana Escandell i del primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra. També van intervenir el vicepresident i conseller d'Educació i Cultura, Miquel Àngel Maria, i Antoni Tudurí, que va fer una semblança de l'homenatjat. 

Durant l'acte també es va descobrir una pedra amb una inscripció commemorativa del 250è aniversari de la fundació de l'actual poble des Castell, que més endavant es col·locarà a la plaça de s'Esplanada. En aquest punt, la cònsol honorària del Regne Unit a Menorca, Lluïsa Coll, va intervenir per destacar la bona relació i els lligams històrics entre Es Castell i el Regne Unit.

FOTOGALERIA DEL DIARI MENORCA.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell