Plaza Explanada, 5 - 07720 Es Castell - Teléfono: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultas y sugerencias
 
 
Sede Electrónica


Indicadores de Transparencia

Radio

WebCam Sant Jaume


Certificado de residente para viajar
Carpeta Ciutadana
Buzón de SugerenciasComercios

Perfil del Contratante
Policia Local
Proteccio civil
Escuela de Música


Residuos Sólidos Urbanos
LOGO
          

Finalitzen les obres del parc infantil de la plaça de s'Esplanada

Finalitzen les obres del parc infantil de la plaça de s'Esplanada9 d'octubre de 2019

Ahir es va obrir al públic el parc infantil de la plaça de s’Esplanada, que ha estat tancat durant unes setmanes a causa de les obres de renovació que s’hi han dut a terme.

Les feines han consistit en la retirada del sòl, que es trobava en mal estat, i en la instal·lació d’un paviment de cautxú nou.

Les obres també han inclòs la substitució de diversos jocs infantils que estaven deteriorats, així com la instal·lació de nous elements de joc, entre els quals hi ha jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda.

A més, tot i que no estava previst en el projecte inicial, s’han instal·lat quatre punts de llum nous, que milloraran notablement la il·luminació de l’espai, i també s’ha aprofitat per arranjar el sistema de reg de sota el parc.

 
Enlaces Relacionados
FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3
FOTO 4

CONTACTAR
Si desea ponerse en contacto con nosotros para gestionar los trámites de los diferentes departamentos, hacer una consulta u obtener información, hacer una sugerencia, una queja o pedir cualquier otra cuestión, puede hacerlo en la misma sede del Ayuntamiento.

Plaza Explanada, 5 - 07720 Es Castell Teléfono: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciudadana Sede Electrónica
Ayuntamiento de Es Castell