Primer Mercat de Nit de l'estiu des Castell.

DIA: Dilluns 4 de juliol.
HORA: de 20.00 a 24.00h.
LLOC: Carrer Sant Josep
ACTIVITAT: Primer Mercat de Nit de l'estiu des Castell. A partir de les 20 hores i fins a les 24 uns 76 comerciants i artesans oferiran els seus articles en un ambient estiuenc amenitzat en aquesta jornada inaugural amb música en viu. Els assistents trobaran productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.
El cantant de Ciutadella, Bep Marquès, actuarà el proper dilluns a partir de les 21 hores a la zona del Bar Can Omi i La Granja. D'altra banda, el duo Feedback oferirà un concert a la mateixa hora a la zona del Bar Bahia.
Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell que tindrà lloc tots els dilluns de juliol i agost al carrer Sant Josep, a excepció del dilluns 25 de juliol amb motiu de les festes patronals de Sant Jaume.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell