Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          


 


L'IBESTAT, Institut d'Estadística de les Illes Balears, proporciona un seguit d’estadístiques que poden ser d'interès de la societat. L'accés al seu portal web permet gaudir d’un estudi detallat de la realitat als ciutadans, empreses i institucions des Castell, a través d'estadístiques públiques, organitzades per criteris d'objectivitat i rigor metodològic, que fan possible l'explotació de dades oficials.

Es Castell Municipi en Xifres és una eina important a l’hora de mantenir una actualització diària de la informació estadística. Permet complir amb l'objectiu de transparència de la informació per contribuir a la millora de la qualitat dels serveis públics del nostre municipi.

Accés a la informació de Es Castell en 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell