Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

FORT DE MARLBOROUGH (Cala Sant Esteve)

Situat al costat sud de la bocana del Port de Maó, a la Cala Sant Esteve (Es Castell), fou construït pels anglesos entre 1710 i 1726, encara que la seva darrera reforma data de finals del segle XVIII, juntament amb el Castell de Sant Felip i la Torre d'Stuart o d'en Penjat, servia per protegir l'entrada del Port de Maó.

Gairebé tota l'edificació està excavada al subsòl rocós i la visita transcorre per les galeries subterrànies, les contramines i les sales excavades a la roca, i després pel fossat i el recinte superior, des d'on es pot gaudir d'una vista excepcional de l'àrea històrica del Port de Maó. Aquest, ample i segur, era un dels ports de la Mediterrània occidental més desitjats per les potències de l'època.

Un muntatge expositiu respectuós amb el monument situa el visitant en l'època dels setges al Fort de Marlborough, a través de l'explicació del a història tant de Menorca com d'Europa al llarg del convuls segle XVIII.

Menorca Cultural. Web oficial de turisme de Menorca
 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell