Presentació

 
El municipi des Castell, és el municipi més a l'est de l'illa de Menorca i d'Espanya i per tant és el primer lloc on surt el sol cada dia al nostre país.

Amb una extensió d'uns 11 quilòmetres quadrats i una població d'unes 8.000 persones fan que Es Castell sigui el municipi més petit de l'illa, però també un dels més acollidors i atractius pels visitants.
Té una rica història alimentada per ser l'entrada al Port Natural de Maó. És el lloc on tots els pobles que es van assentar en aquestes terres construïen les seves fortaleses per defensar d'atacs dels turcs, o de pirates com Barbarroja. Al Segle XVI Es Castell era una de les ciutats més importants de l'illa ja que en les seves aigües i la seva entrada al Port tenien lloc les principals lluites per defensar l'Illa.
Posteriorment, anglesos, francesos i espanyols es van anar succeint en el control de l'illa, això fa que a Menorca i especialment a Es castell disposem d'un important llegat d'aquelles batalles i aquells moments històrics.

As Castell hi trobareu gran quantitat de llocs per visitar i reviure la nostra història.

Benvinguts al nostre poble.

PER INFORMACIÓ PODEU DIRIGIR-VOS A L'AJUNTAMENT DES CASTELL
HORARI DE 8:30 A 14:30
PLAÇA ESPLANADA, 5
07720 ES CASTELL 


 971.36.51.93
 turisme@aj-escastell.org
       
ENLACES DE INTERÉS


caption
WEB LINK
Consell Insular de Menorca
Estaciones Naúticas de Menorca
Consorcio Militar de Menorca
Asociación Cicloturista de Menorca
Vuelta Cicloturista de Menorca BTT
Aeropuerto
Islas Baleares
Fundació Foment del Turisme de Menorca


 
 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell