Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

AJUNTAMENT DES CASTELL

caption
L'edifici de l'Ajuntament es va construir, entre 1785 i 1786, al solar on els britànics havien previst edificar la residencia del governador. Organitzat al voltant d'una plaça interior que acollia carnisseries i escoles. És de línies molt senzilles, destacant la torre quadrada central amb el rellotge, element típicament barroc, que destaca el caràcter public de l'edifici.

Malgrat que l'Ajuntament no fou construït en època britànica, cal dir que la torre segueix el mateix model d'edificis que si ho foren, com l'hospital de l'Illa del Rei o de l'Arsenal de l'Illa Pinto, i que compten també amb la seva pròpia torre.

 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell