Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

PARRÒQUIA DE NOSTRA SENYORA DEL ROSER

caption
Magda Clopés (http://imatgesdemenorca-magda.blogspot.com.es/)


 
Construïda entre 1777 i 1805, al mateix temps que s’edificava el nou poble. De la antiga església que havia al Raval de Sant Felip es conserven la font baptismal, el Lindum crucis de plata i el retaule de la capella dedicat a Sant Pere (avui al Sant Crist ressuscitat).

La major singularitat que presenta és la seva ubicació, situada a l'extrem de la població. La planta és de creu llatina amb nau única i amb cinc capelles laterals intercomunicades per arcades que travessen els contraforts, façana principal d'estil neoclàssic. La façana lateral mostra els contraforts que sobresurten per sobre de les capelles laterals. El 1805, amb la construcció del campanar, es dóna per acabada l'església.
Magda Clopés (http://imatgesdemenorca-magda.blogspot.com.es/)
 


 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell