Representació Històrica. Ruta Cultural

DIA: Diumenge 25 de juny de 2017.
HORA: 12.00h
LLOC: Plaça Esplanada
ACTIVITAT: Escenificació de la fi de la dominació britànica amb la hissada de la bandera del Regiment de Sòria, i la devolució de Menorca després del Tractat d'Amiens.

Amb aquest acte es Castell es traslladarà a l'any 1802 amb personatges caracteritzats de l'època i una posada en escena d’acord amb l’estil militar de llavors, amb la participació de músics, genets, fusellers, abanderats i artillers. Es dispararan dues salves de canó.
Aquestes representacions històriques estan patrocinades pel Consell Insular de Menorca, i organitzat pel Consorci del Museu Militar de Menorca i l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell .
Per les normes de seguretat d'aquesta representació històrica, preguem a tot el públic assistent, que es col·loquin a banda i banda de la formació, deixant lliure la part frontal on apunten els canons.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell