Representació Històrica. Ruta Cultural

DIA: Diumenge 25 de juny de 2017.
HORA: 12.00h
LLOC: Plaça Esplanada
ACTIVITAT: Escenificació de la fi de la dominació britànica amb la hissada de la bandera del Regiment de Sòria, i la devolució de Menorca després del Tractat d'Amiens.

Amb aquest acte es Castell es traslladarà a l'any 1802 amb personatges caracteritzats de l'època i una posada en escena d’acord amb l’estil militar de llavors, amb la participació de músics, genets, fusellers, abanderats i artillers. Es dispararan dues salves de canó.
Aquestes representacions històriques estan patrocinades pel Consell Insular de Menorca, i organitzat pel Consorci del Museu Militar de Menorca i l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell .
Per les normes de seguretat d'aquesta representació històrica, preguem a tot el públic assistent, que es col·loquin a banda i banda de la formació, deixant lliure la part frontal on apunten els canons.

 
Imatges relacionades
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell