Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 

12 de febrer a les 19:30h a la Sala Multifuncional

Pressupostos Participatius del CIM: sessió informativa.

Des del Consell Insular de Menorca volem presentar-vos un nou projecte de participació ciutadana, els pressupostos participatius.

Per primera vegada el CIM posa a disposició de la ciutadania 1.000.000 d'euros perquè es facin propostes d'inversió per a la millora dels nostre entorn. Concretament es destinaran 500.000 euros per a projectes d'àmbit municipal i 500.000 euros per a projectes d'àmbit insular.

L'objectiu d'aquest procés és que la ciutadania s'impliqui i aporti les seves idees per a la millora i desenvolupament de la nostra comunitat. Aquest procés és al mateix temps, una via per a la identificació de necessitats i demandes socials, una mena de diagnosi popular.

Des del CIM ens agradaria comptar amb la vostra participació, aprofitar aquest projecte com a oportunitat de diàleg entre l'administració i la ciutadania, i així poder treballar en una millor gestió pública.

Per aquest motiu ens agradaria convidar-vos a la sessió informativa que es realitzarà el dilluns 12 de febrer a les 19:30h a la Sala Multifuncional des Castell.

 
Imatges relacionades