Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

INICI DE LA CAMPANYA PUBLICITÀRIA DE SANT JAUME A RÀDIO ES CASTELL

INICI DE LA CAMPANYA PUBLICITÀRIA DE SANT JAUME A RÀDIO ES CASTELLL’Ajuntament d’Es Castell ha iniciat la campanya publicitària de Sant Jaume a Ràdio Es Castell.
Seguint amb la mateixa línia d’ajuts als comerciants, entitats, professionals i associacions d’aquesta població per poder revitalitzar l’economia local, aquesta campanya tornarà a ser gratuïta.
L’únic requisit que sol·licitem és que els interessats en inserir publicitat ens feu arribar per escrit la falca publicitària que voleu que surti per l’emissora felicitant les festes.
Ho podeu presentar abans de dia 22 de juny per escrit a les oficines de Cultura, plaça des Mercat, s/n o per correu electrònic a: cultura2@aj-escastell.org.

Podeu fer servir el model de sol·licitud que s'adjunta més abaix.

 
Enllaços Relacionats
Model de so·llicitud de publicitat

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell