Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La Ruta de Tapes de Es Castell celebra el proper cap de setmana la seva edició número 30

La Ruta de Tapes de Es Castell celebra el proper cap de setmana la seva edició número 30L'Ajuntament des Castell ha organitzat per als dies 8 i 9 de desembre l'edició número 30 de la Ruta de Tapes, l'última de l'any en curs.


En aquesta ocasió participaran un total de 9 establiments que, com és habitual, a partir de les 12 hores serviran els seus millors tapes més una beguda (canya, vi o refresc) pel mòdic preu de dos euros amb 50 cèntims.


És important recordar que en l'anterior edició del passat mes d'octubre la Ruta de Tapes va estrenar una aplicació mòbil que permet establir un canal de comunicació directe entre els organitzadors i els participants en la iniciativa, de manera que l'usuari pot convidar els seus amics compartint per WhatsApp o RRSS les fotos de totes les tapes que elaboren els establiments participants.


L'aplicació mòbil es diu "QuedamosdeTapas, el teu app per fer tapes" i és una plataforma que facilita al sector de l'hostaleria l'organització i difusió d'esdeveniments gastronòmics. Aquesta plataforma disposa d'una aplicació mòbil de descàrrega gratuïta per als usuaris, disponible a Google Play i Apple Store


Els 9 establiments participants en aquesta nova edició de la Ruta de Tapes Es Castell 2018 són els següents:


- Centre Cultural: Jarret trufat a la crema de vi. Truffed hock with vaig venir cream.


- Bar Toni: Ous al niu amb sobrassada i formatge sobre panet sorpresa. Eggs to the nest with sobrassada and cheese on bread.


- Granja Es Castell: Bocata cruixent de filet amb salsa de la casa. Crispy roll of pork sirloin with salze of the house.


- Taskeria Gastronòmica És Local: Bombó Ibèric, cucurutxo de pernil ibèric. Iberian Bonbon, Iberian ham cornet.


- Badia Bar Restaurant: Filet a les fines herbes amb pebrots fregits. Pork sirloin with fine herbs and fried Peppers.


- Bar Illa: Torrada d'anxoves amb samfaina. Anchovies toast with Ratatouille.


- Botanic Restaurant Menorca: Patata farcida de gambes al curri. Potato Stuffed with prawns and curri salze.


- Casa Kuenka: Bacallà i gamba amb timbal de verdures. Codfish and prawns with vegetables Timbalé.


- Cas Pintor: Empanada colombiana amb salsa picant. Colombian peu with spicy salze.


És important recordar que es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat que se segueix duent a terme, en col·laboració amb els bars del municipi, perquè s'ha demostrat amb escreix que fomenta la dinamització econòmica del comerç de proximitat . L'Ajuntament edita uns flyers per a l'ocasió i també publica anuncis en els mitjans de comunicació, mentre que el sector privat es fa càrrec del cost de l'aplicació mòbil QuedamosdeTapas.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell