Es Castell celebra el Dia Internacional de la Dona

Es Castell celebra el Dia Internacional de la DonaL'Ajuntament des Castell es posiciona un any més en contra de la violència de gènere. Per aquest motiu, ha organitzat diverses activitats lúdiques, culturals i d'oci els dies 8, 9 i 10 de març, amb l'objectiu de sensibilitzar la població que es tracta d'una xacra de la societat que s'hauria eradicar.


Els actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona el proper divendres 8 de març començaran el mateix dia amb un taller de música i moviment "per la igualtat i el respecte", a càrrec de Betlem Cervantes, artista escènica i dansa terapeuta. Aquesta activitat es desenvoluparà de 19.30 a 20.30 hores al Casal de Joves de la localitat.


El dissabte 9 de març, el coach esportiu, instructor de defensa personal i tècnic d'arts marcials mixtes, Eloy Blanco, impartirà un taller gratuït de defensa personal per a dones majors de 14 anys. Les inscripcions per participar en aquesta activitat es podran formalitzar al Poliesportiu Municipal, on es desenvoluparà el taller concretament el dissabte 9 de març de 11 a 13.30 hores. A més, aquest mateix dia a les 19 hores, Les Dames oferiran un concert a la sala de plens de l'Ajuntament des Castell.


Finalment, l'última activitat amb motiu del Dia Internacional de la Dona es durà a terme el diumenge 10 de març i consistirà en una ruta de senderisme "per la igualtat entre homes i dones". La sortida serà des de la Plaça Esplanada a les 9 hores del matí. Més informació i inscripcions fins el 6 de març a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Es Castell (tel .: 971 36 51 93 / email: esports@aj-escastell.org).

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell