ES CASTELL FLOREIX 2019 (CIRCULAR INFORMATIVA)

ES CASTELL FLOREIX 2019 (CIRCULAR INFORMATIVA)Tal i com hem fet aquests dos darrers anys, des de l'àrea de Cultura estem preparant el concurs: Es Castell Floreix 2019.

Durant el cap de setmana de l'11 i 12 de maig, s'organitzarà la tercera edició de ‘Es Castell Floreix’. Aquesta consistirà en decorar el municipi amb diverses composicions que facin al·lusió a les flors. També s'organitzarà un concurs per a premiar la millor composició.

Els bars i restaurants que participen en la ruta de tapes haurien de vendre una tapa que faci referència a les flors.

Durant el cap de setmana també se celebraran els actes dedicats a les Jornades Britàniques, serà un cap de setmana replet d'actes.

En breu sortiran les bases del concurs. Esperem poder comptar amb la vostra presència i omplir Es Castell de decoracions florals.

 
Enllaços Relacionats
INFORMACIÓ (PDF)

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell