Pedro Vives, nou Cap de la Policia Local des Castell

Pedro Vives, nou Cap de la Policia Local des CastellPedro Vives Vinent és el nou cap de la Policia Local des Castell, en substitució d'Antonio Guijarro que es va jubilar a finals del passat mes de febrer després de prop de 39 anys de servei.

Vives va ingressar a la Policia Local de Maó a l'any 1.999 i, després de formar part de diferents unitats, en 2.007 va promocionar a Oficial. Quatre anys després (2.011) va ascendir a Subinspector fins a la data, que es va presentar a la convocatòria en comissió de serveis que va activar l'Ajuntament des Castell per reemplaçar al cap anterior.

El nou Subinspector en Cap de la Policia Local des Castell va assumir el càrrec dia 1 de març amb il·lusió i vocació de servei públic i el seu primer objectiu serà conèixer el funcionament intern de la Policia Local de la localitat, els serveis que es presten a la actualitat i les necessitats que la població demanda en el seu àmbit d'actuació.

Pedro Vives ha agraït el tracte rebut pels seus companys de la Policia Local de Maó en què ha estat treballant durant els últims 20 anys perquè ha estat molt enriquidora ia la qual defineix com "la meva escola", ja que assegura que "tot el que he après durant aquest període de temps ara em servirà en el càrrec que acabo d'estrenar".

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell