Vols modernitzar el teu establiment?

Vols modernitzar el teu establiment? La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria de la convocatòria de subvencions destinades a fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, enguany també està adreçada a donar continuïtat als establiments comercials i de determinats serveis considerats emblemàtics, publicada en el BOIB núm 44, del 6 d'abril de 2019.

Les actuacions que es poden subvencionar són les següents:

Inversions per a la millora tecnològica encaminada a potenciar el comerç electrònic en establiments de venda presencial.
Inversions que impliquin un avenç cap una economia baixa en carboni, la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat.
Inversions per millorar l'accessibilitat i per eliminar barreres arquitectòniques.
Adquisició i instal·lació de l'equipament necessari per a la modernització de l'establiment.
Adquisició i instal·lació de l'equipament necessari per a la millora de la imatge de l'establiment (retolació comercial, interior i exterior).
Obres i reformes que comportin la millora i modernització de l'establiment.

A la següent adreça de la Direcció General de Comerç i Empresa, trobareu tota la informació de la convocatòria https://www.caib.es/seucaib/ca/201/empreses/tramites/tramite/3701821 , també podeu telefonar al 971 178 900.
El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 6 de maig de 2019.

Trobaràs el formulari d'inscripció així com els epígrafs IAE que es poden adherir a l'enllaç de més avall.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell