Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament interposa una querella criminal contra el promotor de l'espectacle de Los Morancos

L'Ajuntament interposa una querella criminal contra el promotor de l'espectacle de Los MorancosL'Ajuntament des Castell ha decidit emprendre accions legals pels perjudicis irrogats contra els organitzadors de l'espectacle de Los Morancos, una actuació que s'havia de dur a terme en el municipi el passat 29 d'agost i que, "per motius logístics", es va ajornar al 9 de setembre però que, finalment, es va suspendre "sine die".


En concret, el consistori ha interposat avui mateix al Jutjat de 1a Instància i Instrucció de Maó una querella criminal per estafa contra Antoni Moll Bagur, gerent de l'empresa AMB Serveis, un conegut promotor d'espectacles i concerts a la nostra Illa.


L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell assumeix la responsabilitat que li correspon per defensar els drets de tots els ciutadans que en el seu moment van comprar una entrada i encara no se'ls ha tornat els diners. L'assumpte està en mans de l'advocat Carlos Salgado, després de produir-se diversos desencontres amb la persona responsable d'organitzar la representació de Los Morancos que s'havia de desenvolupar a les instal·lacions del CEIP Àngel Ruiz i Pablo de la localitat.


Les persones que van comprar entrades per a l'espectacle es poden sumar a la querella, presentant còpia de les mateixes i del DNI a les oficines municipals de Cultura o al despatx de l'advocat, així com també a través del correu carlos.salgado@icaib.org .


L'Ajuntament des Castell desconfia de les xifres que maneja el promotor del xou que assegura que es van vendre unes 1.200 entrades. És important recordar que a les oficines de Viatges Magon, que van actuar d'intermediaris, es van vendre unes 300 localitats aproximadament.