La Fira d'Abril de Menorca se celebrarà per setè any consecutiu a Es Castell

La Fira d'Abril de Menorca se celebrarà per setè any consecutiu a Es CastellEl municipi des Castell acollirà per setè any consecutiu la celebració de la XIV Fira d'Abril de Menorca els dies 3, 4 i 5 de maig, un esdeveniment multitudinari que ha registrat en edicions anteriors una assistència d'unes 3.500 persones aproximadament.

L'Ajuntament de la localitat ha instal·lat una carpa de prop de 600 metres quadrats a la Plaça Esplanada per acollir totes les activitats que ha organitzat la Casa d'Andalusia de Menorca.

La inauguració i Obertura del Reial de la Fira se celebrarà el divendres 3 de maig a les 20.30 hores a càrrec de l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Toñy Silvar. Posteriorment, la Andalusa de l'Any 2019, Josefina Rada Pino, procedirà a la lectura del Pregó i les 22 hores començarà el tapes, la festa i el ball per Sevillanes.

L'endemà, dissabte 4 de maig a les 12.30 hores la Colla de Geganters de Maó traurà a ballar els "Gegants" pels carrers d'Es Castell i, a partir de les 15 hores, tornarà les tapes, la festa i les Sevillanes per donar pas, a les 18 hores, a un espectacle eqüestre a càrrec de Grup de Cavallers de Maó (Quadra Bintaufa) i, posteriorment, del Grup de Carruatges Antics. La festa seguirà a les 20.30 hores amb l'actuació de l'Escola i Quadres de Ball de la Casa d'Andalusia de Menorca. A partir de les 23.30 hores serà el torn del grup de Rumba-flamenc "Los Chaveas".

L'últim dia de la Fira, diumenge 5 de maig, actuació a les 13 hores a càrrec de ASODEFC i, finalment, el Reial de la Fira es clausurarà a les 17 hores.

L'Ajuntament des Castell i la Casa d'Andalusia de Menorca conviden a la Fira a tots els residents i visitants, amb especial atenció per als 7.000 andalusos que viuen actualment a l'Illa.