Camí de Cavalls (CdC)

Sens dubte el Camí de Cavalls de Menorca és l'itinerari per excel·lència per descobrir la imponent naturalesa de l'illa. El Camí de Cavalls va ser un antic camí militar, avui convertit en part de la Xarxa de Camins Naturals del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient. Amb una longitud d’uns 200 km és una ruta que recorre tot el perímetre insular i que travessa gran diversitat d'ecosistemes i espais litorals.

En el cas des Castell el camí transcorre resseguint la costa (mapa) i passant per les proximitats dels principals punts d'interès del municipi: castell de Sant Felip, fort de Marlborough, torre d’en Penjat, torre medieval de Binissaida (adossada al casat del lloc), talaiot de Binissaida, etc.


Pel municipi des Castell circulen 2 dels 20 trams en els que es divideix el camí, concretament:

TRAM 19. De Punta Prima a Cala Sant Esteve. Més detalls aquí

TRAM 20. De Cala Sant Esteve a Maó.
Més detalls aquí


Pots trobar tota la informació respecte al CAMÍ DE CAVALLS al següent enllaç.

 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell