CLH dóna un grup electrogen a l'Ajuntament des Castell

CLH dóna un grup electrogen a l'Ajuntament des CastellCLH ha donat un grup electrogen a l'Ajuntament des Castell per al col·legi públic, poliesportiu, camp de futbol i les seves instal·lacions annexes.

L'acord ha estat signat per l'alcalde d'Es Castell, José Luis Camps, i el cap d'operacions de CLH a Maó, Pau Serra, durant una reunió celebrada a l'ajuntament.

Aquesta donació forma part de la Política de Responsabilitat Social Corporativa del Grup CLH, que té com a objectiu de col·laborar al benestar i al desenvolupament de les comunitats on és present a través de projectes relacionats amb l'acció social, la cultura, l'educació, la protecció del medi ambient o el suport de l'emprenedoria.

CLH compta amb una instal·lació d'emmagatzematge a Menorca amb una capacitat d'emmagatzematge de 34.500 m3, i un carregador automatitzat de camions cisterna, des de la qual es realitza la distribució de combustibles per a les estacions de servei i altres consumidors de l'illa, així com per l'aeroport de Maó.
grup CLH

El Grup CLH és l'empresa líder en el transport i emmagatzematge de productes petrolífers en el mercat espanyol, i és també el segon operador logístic més important a Europa per extensió de xarxa d'oleoductes i capacitat d'emmagatzematge.

A Espanya, el Grup CLH disposa d'una xarxa d'oleoductes de més de 4.000 quilòmetres de longitud i 40 instal·lacions d'emmagatzematge amb una capacitat de 8 milions de metres cúbics, així com amb 28 instal·lacions aeroportuàries, situades als principals aeroports.

A més de la instal·lació de Maó, CLH disposa a les Illes Balears d'altres tres instal·lacions d'emmagatzematge, dos a Palma de Mallorca i una altra a Eivissa.

La xarxa d'oleoductes de l'arxipèlag balear supera els 50 quilòmetres, la major part a l'illa de Mallorca que enllaça les instal·lacions de l'illa entre si, on disposa d'una estació de bombament, i un poliducte a Menorca que connecta la instal·lació d'emmagatzematge amb el port.

La companyia també compta, a través de la seva filial CLH Aviació amb infraestructures en els quatre aeroports de les illes des d'on es presten serveis de proveïment d'aeronaus.

A nivell internacional, la companyia està desenvolupant un ambiciós pla d'expansió i està ja present en quatre països: Regne Unit, Oman, Irlanda, Panamà, i properament preveu desenvolupar també un nou projecte a Mèxic.