Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

SALUTACIÓ DE LA BATLESSACom a Batllessa és per a mi una gran satisfacció, donar-vos la benvinguda al municipi d'Es Castell, un poble que compta amb una riquesa de 5 segles d'història, fet aquest que ens ha dotat d'una estimació especial per la nostra terra, els nostres costums, i les nostres festes.

Es Castell s'identifica a través de la cultura i l'esport, per la qual cosa les activitats que en aquest sentit tenen lloc al nostre municipi el doten d'un enorme dinamisme i un positivisme enèrgic i que es troba molt present a la vida quotidiana dels castellans/es.

Aquests cinc segles d'història ens han deixat una riquesa i un patrimoni tant arqueològic com militar, que es diversifica en llocs com el Museu Militar, el Fort de Marlborough, Sant Felip, etc... per altra banda no podem deixar d'anomenar el litoral, que des del Fonduco passant per Cala Corb, Cales fonts o en moll d'en Pons són de visita obligada no només per la seva oferta gastronòmica i d'oci sinó per la seva incomparable bellesa dins el port de Maó.

Des d'aquesta pàgina trobareu una bona eina que podreu fer servir per conèixer l'administració municipal al vostre servei i que a més us farà de guia dins de l'ample catàleg de serveis tan comercials, d'oci i culturals. Sigueu benvinguts tots els visitants i els que heu decidit establir-vos a viure entre nosaltres ampliant la gran família que és Es Castell.

Juana Escandell Salom.

Batlessa de l'Ajuntament d'Es Castell.
 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell