Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA ES CASTELL 2019

OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA ES CASTELL 2019La OIT (Oficina d'informació turística) de Es Castell ja té un nou lloc. Situada a S'arraval Vella, just al costat de la parada de bus, hi podreu trobar tot tipus d'informació, tant per visitants a l'illa com per residents.

Des de mapes, informació del busos, activitats a l'aire lliure, horaris dels diferents monuments històrics, accessibilitat i serveis de les platges, l'oferta artística i cultural, mercats, festes, camí de cavalls, informació sobre bones pràctiques mediambientals, llistats d'empreses de lloguer i allotjament i tot tipus de revistes de Menorca, entre altres.

Per ara el nostre horari és de dilluns a dijous de 9:00h a 13:00 h i els divendres de 17:00h a 21:00?h. Aquest horari pot canviar, ja que estem buscant quin aniria millor per prestar un millor servei al públic.

La nostra adreça electrònica de contacte és cgarriga@aj-escastell.org

OIT Es Castell

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell