La Sala de Plens de l'Ajuntament acollirà una sessió de teatre fòrum sobre la violència masclista

La Sala de Plens de l'Ajuntament acollirà una sessió de teatre fòrum sobre la violència masclista6 de novembre de 2019

El proper dilluns, 11 de novembre, a les 20 hores, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la representació de l’obra ‘Teatre Fòrum’ de la companyia Teatre de Xoc, un espectacle sobre la violència masclista.

L’entrada serà gratuïta i l’acte s’adreça a tota la ciutadania, especialment a joves a partir de 12 anys i les seves famílies.  

La representació tindrà lloc en el marc de la celebració del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra cada 25 de novembre, i es planteja com una eina de transformació social per lluitar contra la xacra de la violència masclista i els feminicidis.

Teatre fòrum sobre violència masclista

La companyia Teatre de Xoc ha creat aquesta obra de caràcter pedagògic inspirada en el concepte de teatre fòrum d’Augusto Boal, que consisteix en la representació de diferents escenes amb les quals es pretén activar un debat amb el públic sobre la violència masclista.

D’aquesta manera, l’espectador defineix el final de les històries i arriba a participar en l’obra dalt de l’escenari. 

Projecte ‘Es Castell creix en igualtat’

La representació tindrà lloc en el marc del projecte ‘Es Castell creix en igualtat’, una iniciativa que té com a finalitat fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, l’eliminació de qualsevol forma de discriminació per raó de sexe i la prevenció davant de les violències masclistes. En el marc del projecte s’han realitzat tallers durant el curs escolar 2019/2020 dirigits als alumnes del CEIP Àngel Ruiz i Pablo, a les seves famílies i al Casal de Joves.

 
Ajuntament des Castell