Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell contracta 6 treballadors a través de la convocatòria SOIB Visibles 2019-2020

Es Castell contracta 6 treballadors a través de la convocatòria SOIB Visibles 2019-20208 de novembre de 2019

El passat dilluns, 4 de novembre, van començar a fer feina les sis persones que l’Ajuntament des Castell ha contractat en el marc de la convocatòria de subvencions SOIB Visibles 2019-2020 (exercici 2019).

L’objecte d'aquesta convocatòria és fomentar la contractació temporal de persones treballadores aturades de llarga durada en el marc de la col·laboració amb els ens locals, en l'àmbit territorial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb l'objectiu que millorin la seva ocupabilitat i les possibilitats d'inserció laboral.

Per a l'exercici 2019, el programa SOIB Visibles 2019-2020 ha estat promogut pel SOIB, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Dilluns van començar a fer feina un total de 4 dones i 2 homes aturats de llarga durada i majors de 30 anys, un fet que reflecteix l'aposta de l’Ajuntament per la contractació de dones en l'àmbit de professions tradicionalment masculinitzades. És per això que s'ha contractat una oficiala de primera de jardineria i dues peons de jardineria. També s’ha contractat un oficial i un peó de manteniment. Aquest equip de 5 persones desenvoluparan tasques de conservació, neteja i manteniment d’espais pertanyents al patrimoni municipal, així com d’altres espais naturals o urbans que es trobin en situació de degradació, sigui per un mal ús o per abandonament, així com parcs i jardins municipals.

La sisena persona contractada es dedicarà a donar suport a les educadores de l’Escola Infantil, realitzant tasques relacionades amb la cura dels fillets i filletes.

En total, el projecte té un cost de 70.395,04 €, dels quals 66.713,34 són finançats pel SOIB.

 
Ajuntament des Castell