El retrat de l’exbatle Lluís Camps s’incorpora a la Galeria de Batles des Castell

El retrat de l’exbatle Lluís Camps s’incorpora a la Galeria de Batles des Castell22 de novembre de 2019

Aquest matí, s’ha penjat el retrat de l'exbatle Lluís Camps a la Galeria de Batles des Castell, en un acte al qual han assistit els regidors de l’equip de govern i de l’oposició.

Durant l’acte, la batlessa Joana Escandell ha agraït la feina que Camps ha realitzat durant els vuit anys que ha exercit com a batle del municipi.

Per la seva banda, Camps ha agraït l’acte i ha desitjat molts èxits a la nova corporació municipal, i també ha demanat que “hi hagi diàleg des dels propis posicionaments”, tot recordant que “estem abocats a entendre’ns per tal que es Castell sigui un dels municipis referents a Menorca”. 

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell