L’Ajuntament incorpora dos nous tràmits en línia a la Carpeta Ciutadana

L’Ajuntament incorpora dos nous tràmits en línia a la Carpeta Ciutadana2 de desembre de 2019

Des de la setmana passada, es poden realitzar dos nous tràmits en línia a través del portal Carpeta Ciutadana, el canal de l’Ajuntament des Castell que permet realitzar tràmits i gestions a través d’internet de manera senzilla i segura. 

D’aquesta manera, a partir d’ara ja no és necessari desplaçar-se a l’Ajuntament per realitzar una comunicació prèvia d'inici d'obres o una sol·licitud d’ocupació de via pública.

L’únic requisit per realitzar aquests tràmits en línia és disposar d’un certificat electrònic, que proporciona un accés amb plenes garanties de confidencialitat i seguretat.

Oscar Gómez, regidor responsable de l’àrea d’Administració Electrònica, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament fem feina per avançar en la modernització dels serveis municipals i apropar l’administració a tots els ciutadans, implementant nous tràmits en línia que permetin evitar desplaçaments innecessaris i agilitzin les relacions amb la ciutadania”. El regidor també ha assenyalat que properament es posaran en marxa nous serveis en línia.

 
Ajuntament des Castell