La Biblioteca des Castell acollirà l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' 

La Biblioteca des Castell acollirà l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' 27 de gener de 2020

L'exposició Es Castell, S. XXI - 250 -2021, del fotògraf David Arquimbau, es podrà veure a la Biblioteca Pública des Castell del 30 de gener fins al 29 de febrer.

La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest dijous, a les 20 hores, en un acte obert a tota la ciutadania.

Es Castell, escenes quotidianes de la vida al carrer

Es Castell, S. XXI - 250 -2021 és un projecte iniciat per David Arquimbau l'any 2012, que pretén mostrar la vida i la quotidianitat dels habitants des Castell, just abans del 250è aniversari de la fundació del poble, que se celebrarà l’any vinent.

Amb aquest projecte, Arquimbau vol deixar constància de la multiculturalitat des Castell, capturant escenes de carrer del dia a dia del poble, i també celebracions com Nadal, Setmana Santa, Carnaval o les festes patronals.

L'exposició arribarà as Castell, a casa seva, després d’haver passat pel festival de cinema i fotografia Menorca Doc Fest i per l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. A la Biblioteca des Castell es podrà veure una selecció de fotografies de la mostra, ja que l'espai no permet exhibir-la completa.

David Arquimbau és fotoperiodista de l’agència EFE i col·labora amb publicacions com el Diari Ara i El País, entre altres.
 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell