Xerrada sobre el programa científic de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer de La Mola

Xerrada sobre el programa científic de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer de La Mola11 de febrer de 2020

Aquest dissabte, 15 de febrer, a les 20 hores, l’Associació de Veïns des Castell acollirà una xerrada sobre el funcionament de l’Estació d’Investigació Jaume Ferrer de La Mola, a càrrec de Maria Elena Cefalí, doctora en Ecologia Marina i coordinadora del centre. 

L'activitat tindrà lloc en el marc de l'Agenda Local 21. 

Estació d’Investigació Jaume Ferrer

L’Estació d’Investigació Jaume Ferrer és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l'Institut Espanyol d’Oceanografia (IEO), signat l’any 2009 amb l’objectiu d’impulsar les activitats científiques relacionades amb el medi ambient marí. 

L’estació forma part de la Xarxa d'Estacions d'Investigacions de les Illes Balears (XEIIB), una xarxa d’infraestructures que vol potenciar la investigació sobre els recursos naturals de les Balears, així com el foment de les ciències i les tecnologies marines.

Maria Elena Cefalí explicarà el programa científic que desenvolupa l’estació, que inclou diferents programes de seguiment marí relacionats amb temes com les espècies vulnerables a la pesca, les algues invasores o la temperatura de l’aigua.

 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell