L’Ajuntament millorarà l’entrada de Sol de l’Est amb els ajuts per la fallida de Thomas Cook

L’Ajuntament millorarà l’entrada de Sol de l’Est amb els ajuts per la fallida de Thomas Cook4 de març de 2020

L’Ajuntament des Castell ha presentat a la convocatòria d’ajudes del Govern per a la millora de les zones turístiques afectades per la fallida de l’operador Thomas Cook, el projecte de construcció d’una nova vorera a l’entrada de la urbanització de Sol de l’Est. 

Concretament, el projecte contempla la construcció d’una vorera a la banda sud-est de l’avinguda des Port, que actualment no compta amb cap espai per al pas dels vianants.

Nova vorera

A dia d’avui, l’avinguda des Port de la urbanització de Sol de l’Est compta amb una única vorera, al lateral nord-oest, mentre que la banda sud-est es troba limitada per un mur de pedra seca i no disposa d’una vorera que permeti el pas dels vianants. 

L’objectiu del projecte presentat per l’Ajuntament és la construcció d’una vorera al llarg de tota la banda sud-est de l’avinguda, des del cementiri fins a la corba on comença el passeig Marítim, punt en el qual s’unirà a la vorera ja existent. 

L’acabat de la vorera serà de panot vermell i l’amplada mitjana serà d’1,80 metres. Es preveu que la nova vorera comenci a l’alçada on estan situats els contenidors de reciclatge, ja que el Consell té prevista la construcció d’una rotonda d’accés a la urbanització que arribarà fins a aquest punt.  

El cost previst de les obres és de 94.512 euros.
 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell