La Brigada Municipal reforçarà la campanya de desinfecció del municipi 

La Brigada Municipal reforçarà la campanya de desinfecció del municipi 25 de març de 2020 

A partir d’aquest divendres, 27 de març, dos treballadors de la Brigada Municipal reforçaran la campanya de desinfecció del municipi —incloses les urbanitzacions— que es va posar en marxa el passat 21 de març.

D’aquesta manera, els dos treballadors municipals realitzaran tasques de desinfecció amb una motxilla polvoritzadora que contindrà una mescla d’aigua i llegiu al 2%, que servirà per netejar espais com les entrades dels comerços oberts, la Unitat Sanitària, l’Ajuntament o el pipicà de la plaça Rei Joan Carles I. 

L’acció es durà a terme cada dos dies, tot i que en cas necessari es realitzarà diàriament, i servirà com a reforç de les tasques de desinfecció que està duent a terme aquests dies l’empresa FCC. 

A més, durant els pròxims dies el Consorci de Residus de Menorca endegarà una campanya especial per desinfectar els contenidors de recollida selectiva de tots els municipis. 

Campanya de desinfecció

Cal recordar que en el marc de les mesures preses per prevenir la propagació del coronavirus (Covid-19), els darrers dies l’empresa FCC està duent a terme una campanya de desinfecció de tots els carrers, voreres i contenidors de rebuig del municipi, mitjançant camions cisterna que realitzen aigualejos amb aigua i desinfectant (hipoclorit sòdic diluït en aigua), que se sumen a la neteja viària habitual.

Aquesta campanya extraordinària finalitzarà demà, i els treballadors d’FCC continuaran realitzant tasques de desinfecció amb motxilles polvoritzadores. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell