L'Ajuntament convoca el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'

L'Ajuntament convoca el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'Comparteix la teva foto o vídeo del confinament i participa en el sorteig de sis vals de 50 euros per gastar als comerços des Castell

7 d'abril de 2020

L'Ajuntament des Castell convoca el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa', amb la finalitat de fer més amè el temps de confinament i, a la vegada, recollir el testimoni de com els veïns i veïnes del municipi estan vivint aquests dies tan excepcionals. 

És per això que el concurs no vol fomentar la competitivitat, sinó la participació de tota la ciutadania, i s'adreça a totes les persones residents al municipi. 

Com puc participar?
 

Les persones que vulguin participar hauran de publicar una fotografia o un vídeo al seu perfil de Facebook o Instagram, etiquetant l'Ajuntament des Castell (@ajescastell), i acompanyant la foto o el vídeo amb un comentari i el hashtag #escastellquedaacasa.

Els vídeos podran tenir una durada màxima d'un minut i mig.

Podran participar totes les fotos i vídeos que compleixin els requisits exposats en les bases, i que s'hagin publicat a Instagram o Facebook entre el 8 d'abril i la finalització de l'estat d'alarma.

Quina ha de ser la temàtica de les fotos i els vídeos? 

Les fotos i els vídeos podran ser de temàtica lliure, però han d'estar relacionats amb la situació de confinament que estem vivint a causa de la crisi del coronavirus (Covid-19).

Poden mostrar escenes quotidianes de la vida dins les cases, les activitats que realitzen els fillets durant aquests dies, els emotius aplaudiments de les vuit del vespre o imatges dels carrers captades des de les finestres. 

També poden ser creacions originals i divertides, que tractin amb sentit de l'humor tot el que està passant des que es va decretar l'estat d'alarma. La realitat que ens envolta i la creativitat de cadascú són els únics límits!

Quins premis puc guanyar?

S'establiran dues categories: fotografia i vídeo, i cada participant podrà participar només una vegada en cada categoria. 

Entre tots els participants se sortejaran 3 vals de 50 euros per a la categoria de fotografia i 3 vals de 50 euros per a la categoria de vídeo. Els vals es podran gastar en un dels establiments comercials del municipi des Castell, que se seleccionarà mitjançant sorteig.

Quan es farà el sorteig?

El sorteig entre tots els participants tindrà lloc quan finalitzin les actuals circumstàncies d'emergència sanitària i l'Ajuntament des Castell pugui tornar a la normalitat. 

Els guanyadors es donaran a conèixer al web i a les xarxes socials municipals.


*Podeu consultar les bases completes al final d'aquesta pàgina. 

 

 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell