Mesures COVID-19 Medi Ambient


RESIDUS
- En aquest enllaç trobareu informació sobre orientacions en prevenció i gestió de residus en la desescalada.
- En aquest enllaç trobareu el vídeo del Consorci de Residus i Energia de Menorca on s'explica com s'ha de fer la gestió dels residus durant l'estat d'alarma per COVID-19.
- Aquesta infografia us pot ajudar a entendre de manera esquemàtica com s'ha de realitzar la gestió dels residus de persones que es troben en quarentena o que han donat positiu en COVID-19.
- El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) ha publicat per la seva banda tot un seguit de mesures impulsades davant el brot de COVID-19 i que podeu consultar a la seva pàgina web seguint el següent enllaç.
 
ENERGIA
El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO) ha publicat també mesures en matèria d'energia per a consumidors domèstics, treballadors autònoms, pimes i empreses i que podeu consultar a la seva pàgina web seguint el següent enllaç.
 
AIGUA
El MITECO també ha publicat mesures en matèria de garantia de subministrament i seguretat de l'aigua en els domicilis. Clica a l'enllaç.
 
GUIES DE BONES PRÀCTIQUES A CENTRES DE TREBALL
El MITECO ha elaborat tot un seguit d'informació amb mesures de prevenció a tenir en compte tant en els desplaçaments al treball, com als propis centres, mesures organitzatives i recomanacions als treballadors. Teniu tota aquesta informació al següent enllaç.
 
NOTÍCIA
Primers indicis de correlació entre variables meteorològiques i propagació de la malaltia COVID-19 i del SARS-CoV-2 a Espanya. (PDF)

   

 

 

 

 
 

 
Enllaços Relacionats
NOTICIA COVID-19

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell