Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio

Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament reprèn l’activitat dels òrgans de govern de manera telemàtica

L’Ajuntament reprèn l’activitat dels òrgans de govern de manera telemàtica30 d'abril de 2020

Des de la setmana passada, els òrgans col·legiats de l'Ajuntament des Castell han reprès la seva activitat per via telemàtica, després que les sessions ordinàries quedessin suspeses amb l'entrada en vigor de l'estat d'alarma el passat 14 de març.

D'aquesta manera, ja s'han celebrat dues Juntes de Portaveus i ahir va tenir lloc la segona Junta de Govern, i la setmana vinent es reprendrà l'activitat de les comissions informatives, que també se celebraran mitjançant videoconferència.

Ple municipal

Amb la represa de les comissions informatives s'ha acordat la celebració d'un ple municipal dins la primera quinzena de maig, que serà presencial però se celebrarà a porta tancada. A més, per tal de mantenir les mesures adequades de seguretat i distanciament social, els regidors es distribuiran entre la tarima i les butaques del públic.

Atenció ciutadana

Cal recordar que des de l’inici de la crisi del coronavirus, l'atenció a la ciutadania s'ha continuat prestant via telefònica i telemàtica. Així, al Servei d'Atenció Ciutadana sempre hi ha una persona atenent el telèfon (mai coincideixen dues persones), i també es poden enviar preguntes o consultes via correu electrònic. De la mateixa manera, des dels Serveis Socials també s’ha continuat prestant atenció telefònica. 

Per altra banda, al web municipal s'ha creat una nova secció que s'actualitza periòdicament amb informació de totes les ajudes disponibles que s'han posat en marxa des de les diferents administraciones. La informació del web es complementa amb un servei especial d'atenció telefònica per informar sobre les ajudes i la manera de tramitar-les.
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell