L'Ajuntament facilita la gestió en línia dels tributs municipals

L'Ajuntament facilita la gestió en línia dels tributs municipals20 de maig de 2020

Per tal de facilitar la consulta i el pagament dels tributs a través del web municipal, l’Ajuntament ha creat una nova secció que agrupa tots els tràmits i la informació relativa a la seva gestió.

La nova secció inclou instàncies, documentació, calendari fiscal, telèfons de contacte i enllaços per realitzar les diferents gestions.

L’objectiu de la iniciativa és millorar el disseny del web municipal per tal d’apropar l’administració a la ciutadania, facilitant la consulta i el pagament dels rebuts sense haver de desplaçar-se físicament a l’Ajuntament.

Com a novetat, s’ha implementat la possibilitat de realitzar pagaments amb targeta, sense necessitat de disposar d’un certificat digital. 

PODEU ACCEDIR A LA NOVA SECCIÓ FENT CLIC AQUÍ O A TRAVÉS DE L'APARTAT 'ÀREES/RECAPTACIÓ' DEL MENÚ PRINCIPAL.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell