Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament facilita la gestió en línia dels tributs municipals

L'Ajuntament facilita la gestió en línia dels tributs municipals20 de maig de 2020

Per tal de facilitar la consulta i el pagament dels tributs a través del web municipal, l’Ajuntament ha creat una nova secció que agrupa tots els tràmits i la informació relativa a la seva gestió.

La nova secció inclou instàncies, documentació, calendari fiscal, telèfons de contacte i enllaços per realitzar les diferents gestions.

L’objectiu de la iniciativa és millorar el disseny del web municipal per tal d’apropar l’administració a la ciutadania, facilitant la consulta i el pagament dels rebuts sense haver de desplaçar-se físicament a l’Ajuntament.

Com a novetat, s’ha implementat la possibilitat de realitzar pagaments amb targeta, sense necessitat de disposar d’un certificat digital. 

PODEU ACCEDIR A LA NOVA SECCIÓ FENT CLIC AQUÍ O A TRAVÉS DE L'APARTAT 'ÀREES/RECAPTACIÓ' DEL MENÚ PRINCIPAL.
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell