L'Ajuntament convoca el concurs Floreix Es Castell 2020

L'Ajuntament convoca el concurs Floreix Es Castell 202021 de maig de 2020

El festival Floreix Es Castell enguany celebrarà una edició reduïda a causa de la pandèmia de la Covid-19. És per això que l'Ajuntament convida els veïns i veïnes del municipi a celebrar la primavera, enramant finestres, balcons, enfronts i portals, i a participar en el concurs Floreix Es Castell 2020.

El concurs s'adreça a particulars, establiments comercials i associacions, i es dividirà en dues categories, que premiaran les millors decoracions.

BASES CONCURS FLOREIX ES CASTELL 2020

CATEGORIES

Categoria d’establiments i associacions

Els establiments (comerços, bars i restaurants) podran decorar les seves façanes.

Les associacions podran decorar la façana de la seva seu o, en el cas de no tenir una seu física o bé perquè així ho decideixin, podran escollir un espai municipal per decorar. Les assignacions dels espais municipals seran a proposta de l’associació i amb el vistiplau de l'Àrea de Cultura de l’Ajuntament. En el cas que dues associacions volguessin decorar el mateix espai, aquest s’assignarà a l’associació que s’hagi inscrit primer.

Categoria de particulars

Tota persona particular que  vulgui participar en el concurs podrà fer-ho decorant la seva façana, portal o balcó. Les decoracions hauran de ser visibles al públic.

TEMÀTICA

La temàtica de la decoració ha d’estar relacionada amb les flors, i poden ser naturals, artificials o manualitats, tot i que es valorarà especialment l'ús de materials reciclats. 

PARTICIPACIÓ

El termini d’inscripció en el concurs finalitzarà el dia 28 de maig, a les 13 hores.

Les inscripcions s’han de presentar al correu electrònic cultura@aj-escastell.org o per whatsapp al número 618382981 (Àrea de Cultura de l’Ajuntament des Castell).

Les persones interessades s’han d’inscriure en una de les dues categories, indicant nom, adreça i telèfon.

Les decoracions hauran d’estar muntades el dia 30 de maig a les 9 hores. Les decoracions que no estiguin muntades en aquesta hora i data quedaran fora de concurs.

PREMIS

Els guanyadors de cada categoria rebran un diploma i un premi en metàl·lic.

Es concedirà un primer premi de 150 € i un segon premi de 75 € per a cadascuna de les categories.

DECISIÓ DEL JURAT I LLIURAMENT DELS PREMIS

El jurat escollirà la millor decoració de cada categoria després de la visita que s’efectuarà a tots els inscrits de cada categoria el dia 30 de maig, a partir de les 9 hores. 

El jurat tindrà en compte l’enginy, l’originalitat i l’esforç en la creació i confecció del muntatge de l’espai decorat.

La decisió del jurat serà inapel·lable. 

El lliurament dels premis es realitzará mitjançant transferència bancària. 

El resultat del concurs es publicarà al web de l’Ajuntament des Castell.

COMPROMÍS DELS PARTICIPANTS

Els participants es comprometen a no modificar les decoracions durant els dies  30 i 31 de maig, i hauran de col·locar un cartell que els identifiqui com a participants en el concurs.

ALTRES

El fet de participar en aquest concurs implica autoritzar l’Ajuntament a difondre públicament les imatges de la decoració dels participants.

Donat que un dels objectius és dinamitzar el comerç local, els comerços que ho desitgin podran obrir el dissabte i diumenge de matí.

El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació plena d’aquestes bases.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell