Finalitzen les tasques d’eliminació dels contenidors soterrats de s’Esplanada

Finalitzen les tasques d’eliminació dels contenidors soterrats de s’Esplanada22 de maig de 2020

Aquesta setmana han finalitzat les feines d’eliminació dels contenidors soterrats de recollida selectiva i rebuig de la plaça de s’Esplanada, que han dut a terme els integrants de la Brigada Municipal. Les tasques han consistit en la retirada de tota l’estructura de l’interior, i el posterior reompliment del forat amb bagatge. 

La iniciativa s’emmarca en el pla per eliminar tots els contenidors soterrats del municipi, a causa dels inconvenients que generen i del seu alt cost de manteniment, així com de la futura implantació del sistema de recollida porta a porta, amb el qual l'Ajuntament espera augmentar els nivells de reciclatge. 

En aquest sentit, també es preveu eliminar els contenidors soterrats del carrer Fontanilles, que es reconvertiran en una pastereta, i les dues illes de contenidors soterrats del carrer Gran.  
 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell