Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio

Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Finalitzen les obres de trasllat dels horts socials

Finalitzen les obres de trasllat dels horts socials 17 de juny de 2020

Des de la setmana passada, els usuaris dels horts socials ja poden accedir a les noves parcel·les, una vegada han finalitzat les feines de trasllat i adequació dels horts dins el mateix solar. Les tasques de reubicació s'han aprofitat per optimitzar i ordenar millorar l'espai. 

Les obres de trasllat i millora s'han dut a terme en el marc del projecte d’ampliació de l’aparcament de Calesfonts (aparcament de les escoles), que permetrà la creació d’una seixantena de noves places d’estacionament.

La batlessa Joana Escandell i la regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, van visitar els horts la setmana passada i van poder intercanviar impressions amb els usuaris.

Reubicació

L'ampliació de l'aparcament de les escoles ocuparà els terrenys on estaven situats els horts anteriorment, i és per això que aquests s'han mogut uns metres, dins el mateix solar, per reubicar-los a la zona més propera a les escoles. 

Les feines han inclòs la neteja i anivellament del terreny i la demolició de la paret seca existent, així com la construcció de les noves parets i camins, que han permès la creació dels tres bancals que acullen una vintena d’horts. També s'han creat nous accessos, i s’ha instal·lat una nova xarxa de reg i una tanca de malla plastificada per delimitar tota la zona.

A més, s'ha aprofitat la reordenació de l'espai per crear un nou hort escolar amb accés directe des de les escoles. 
 

 
Imatges relacionades
 
 
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell