Nits de música en viu sota la lluna

Nits de música en viu sota la lluna18 de juny de 2020

Ahir va tenir lloc la primera jornada del programa Music under the Moonlight - Es Castell 2020, que omplirà de música en directe les nits dels dimecres, de 20 a 23.30 hores, durant els mesos d'estiu. 

El programa, impulsat per l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament, tindrà lloc del 17 de juny al 16 de setembre, i cada dimecres permetrà gaudir de propostes musicals de diferents estils en diversos punts del poble.

L'objectiu del programa és contribuir a la dinamització del municipi a través de potenciar l'ambient als carrers i places des Castell, 
compta amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca. 

La programació musical de cada setmana s’anunciarà a través de les xarxes socials del programa i de l’Ajuntament.

L'Ajuntament recorda a la ciutadania la necessitat de respectar les normes d'higiene i distanciament social, per tal de prevenir la propagació de la covid-19. No podem abaixar la guàrdia!
 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell