Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio

Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Millores al Poliesportiu Municipal

Millores al Poliesportiu Municipal24 de juny de 2020

Aquesta setmana han finalitzat les feines per dotar l'annex del Poliesportiu Municipal d'una nova porta d'accés, que permetrà millorar la mobilitat dels usuaris dins les instal·lacions.

En aquest sentit, el tinent d'Alcaldia d'Esports, Joan Antoni Serra, ha explicat que la iniciativa respon una demanda dels usuaris habituals de l'annex,  que possibilitarà que puguin accedir amb més comoditat als serveis del pavelló principal.

Pla de millora del Poliesportiu Municipal

Les obres s'emmarquen en el pla de millora de les instal·lacions esportives municipals, que està permetent resoldre les deficiències detectades en aquest important equipament. Des de l'inici del present mandat, s'ha instal·lat un nou sistema de ventilació per adaptar-lo al volum de l'edifici, i també s'han col·locat planxes a les parets per resoldre els problemes d'humitats i millorar l'aïllament tèrmic.

La propera intervenció prevista és la renovació de la lluminària de tot el Poliesportiu, mitjançant la instal·lació de llums de tecnologia LED. 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell