'Es Castell informa', la nova revista d'informació municipal

'Es Castell informa', la nova revista d'informació municipal8 de juliol de 2020

Ja es pot trobar en diferents punts i establiments del municipi la revista Es Castell informa, la nova publicació d'informació municipal de l'Ajuntament des Castell. La revista és gratuïta i es publicarà amb periodicitat trimestral. 

La nova publicació neix amb voluntat de servei públic, per tal de fer arribar la informació municipal a tota la ciutadania, i està disponible en paper i en format digital.

Disseny i continguts

La revista té un disseny modern i atractiu, amb notícies curtes i fàcils de llegir, i permetrà fer una passa endavant pel que fa a la comunicació institucional. 

La revista és bilingüe, i tots els continguts estan disponibles en català i castellà. La publicació també compta amb un espai d'opinió per als diferents grups municipals.

Cada número recollirà les informacions més destacades de l'activitat del consistori dels darrers tres mesos, amb l'objectiu d'oferir al lector la possibilitat de fer un repàs ràpid de l'actualitat municipal. 

El primer número inclou informació sobre les mesures que ha pres l'Ajuntament per fer front a la crisi provocada per la covid-19, així com un resum de les principals accions que s'han dut a terme al llarg del primer any de mandat de l'actual equip de govern. 

D'aquest primer número s'han imprès un total de 1.000 exemplars, una tirada que podrà variar en propers números en funció de la demanda. 

PER VEURE LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL FEU CLIC AQUÍ. 

Punts de distribució

- Ajuntament des Castell
- Club de Jubilats
- Centre de dia des Castell
- Oficina de Caixabanc
- Sa cuina de momare
- Basar des Castell
- Joieria MIguel
- Bar San Mamés
- Biblioteca Pública des Castell
- Llibres Serra
- Spar Es Castell
- Farmàcia Hernández
- Can Bepis 
- Na Xenxa d'en Reynés
- Carnisseria Can Nito
- Maruja
- Ca n'Elena
- Associació de Veïns
- Centre de Cultura
- Can Senyalet
- Forn de s'àvia Rita
- Clik Fotografia
- Ses Al·lotes
- Perruqueria Toñi
- Perruqueria Bel
- Perruqueria Margui

 
Imatges relacionades
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell