L'Associació de Comerciants des Castell posa en marxa una campanya per fomentar el comerç de proximitat

L'Associació de Comerciants des Castell posa en marxa una campanya per fomentar el comerç de proximitat9 de juliol de 2020

L’Associació de Comerciants des Castell, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament des Castell, ha posat en marxa una campanya per fomentar el comerç de proximitat i estimular les compres en els establiments comercials del municipi, que viuen moments difícils a causa de la crisi de la covid-19.

Sorteig de tres vals de 50 euros

A partir d'avui, per cada compra en un dels comerços associats (vegeu imatge adjunta), es podrà participar en el sorteig des tres vals de 50 euros cadascun, que es podran bescanviar fins al 22 d’agost en els establiments associats.

El sorteig es realitzarà el 22 de juliol, a les 21 hores, i el resultat es publicarà al web de l'Ajuntament i a les xarxes socials.

 

 
Imatges relacionades
 

Enllaços Relacionats


Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell