L'Ajuntament presenta un programa d'estiu amb activitats lúdiques i culturals adaptades a la situació sanitària

L'Ajuntament presenta un programa d'estiu amb activitats lúdiques i culturals adaptades a la situació sanitàriaTotes les activitats tindran cabuda limitada i caldrà fer reserva prèvia

15 de juliol de 2020

Espectacles teatrals i concerts amb cabuda limitada a la plaça de s'Esplanada i contacontes per als més petits a la Biblioteca Pública des Castell. Aquestes són algunes de les activitats lúdiques i culturals que formen part del programa d'estiu que l'Ajuntament ha preparat per als mesos de juliol i agost, i que s'ha adaptat a les normes de prevenció de la covid-19. 

En la presentació del programa, la batlessa Joana Escandell ha recordat que "tot i el dolor que implica la seva suspensió, enguany no se celebrarà cap dels actes tradicionals i simbòlics que històricament vertebren la nostra festa patronal", i ha explicat que "per a aquest estiu hem preparat un programa d’activitats en formats que ens possibiliten gaudir-les ordenadament, minimitzant riscos i complint amb la normativa vigent per a la protecció de la salut pública".

Artistes menorquins i cabuda limitada

Per la seva banda, el primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra, ha assenyalat que "per a la confecció del programa s'ha prioritzat la contractació d'artistes menorquins i des Castell, per tal d'estalonar el sector cultural de l'illa, que ho està passant molt malament".

Tots els espectacles tindran una cabuda limitada i per assistir-hi serà necessari fer una reserva prèvia a través de WhatsApp (618 382 981). Els espectacles s'hauran de seguir des de les cadires i amb la mascareta posada en tot moment.

PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA EN FORMAT DIGITAL FENT CLIC AQUÍ O EN PDF AL FINAL DE LA PÀGINA.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell