Comencen les obres de renovació de l'enllumenat de Sol de l'Est

Comencen les obres de renovació de l'enllumenat de Sol de l'Est16 de juliol de 2020

Ja han començat les obres de renovació de l’enllumenat públic de Sol de l’Est, un projecte que té l’objectiu de modernitzar l’enllumenat d’aquesta urbanització a partir de criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. 

El projecte es va aprovar en Junta de Govern el passat 24 de gener, després de passar per una fase de revisió per tal d’adaptar-lo a la normativa vigent.

El projecte preveu la substitució total del sistema d’enllumenat, garantint una millor uniformitat de la luminància, així com el compliment de la normativa referent a la protecció del medi nocturn. 

Les obres comportaran la substitució de tots els fanals actuals per llums de tecnologia LED, així com la renovació de tot el cablejat. 

El projecte es finançarà amb fons municipals i provinents del PIC 2019 del Consell Insular de Menorca. 

L'inici de les obres estava previst per a principis d’abril, però s'ha hagut d'endarrerir a causa de l'estat d'alarma. El termini d’execució de les feines serà de 240 dies, i per tal de minimitzar les molèsties, les obres es dividiran en dues fases de 120 dies cadascuna, que afectaran a zones diferents.

 
Imatges relacionades