Continuen les millores al Poliesportiu Municipal

Continuen les millores al Poliesportiu Municipal30 de juliol de 2020

Fa uns dies va finalitzar la instal·lació d'un vinil especial als vidres de la façana de la banda de tramuntana del Poliesportiu Municipal, que permetrà millorar l'aïllament tèrmic d'aquest equipament municipal, ja que impedirà que el fred i la calor travessin el vidre, millorant la sensació de confort.

El primer tinent de Batlia, Joan Antoni Serra, ha explicat que "amb aquesta actuació aconseguim un doble objectiu: per una banda, millorar l'aïllament de la instal·lació i, per l'altra banda, millorar l'estètica de l'edifici, ja que els vidres estaven coberts des de fa anys amb unes cortines de plàstic".

El cost de preparació, neteja i instal·lació del vinil ha estat de 3.510 € (IVA inclòs).

Pla de millora dels equipaments esportius

Les obres s'emmarquen en el pla de millora de les instal·lacions esportives municipals, que està permetent resoldre les nombroses deficiències detectades en el Poliesportiu Municipal.  

Des de l'inici del present mandat, s'ha instal·lat un nou sistema de ventilació per adaptar-lo al volum de l'edifici, i s'han col·locat planxes a les parets de l'annex per resoldre els problemes d'humitats i millorar-ne l'aïllament tèrmic.

També s'han col·locat proteccions a les columnes de l'annex i s'ha dotat aquest espai d'una nova porta d'accés, que permetrà millorar la mobilitat dels usuaris dins les instal·lacions.

La propera intervenció prevista és la renovació de la lluminària de tot el Poliesportiu, mitjançant la instal·lació de llums de tecnologia LED.