Guanyadors del concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'

Guanyadors del concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'7 d'agost de 2020

El passat mes d'abril, l'Ajuntament va convocar el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa', amb la finalitat de fer més amè el temps de confinament i, a la vegada, recollir el testimoni de com els veïns i veïnes del municipi van viure aquells dies tan excepcionals. 

Finalment, l'Ajuntament ha decidit unificar les dues categories proposades, la de fotos i vídeos, i ha sortejat entre totes els participants 6 vals de 50 euros. També s’ha fet un sorteig entre tots els establiments comercials que han volgut participar en el concurs.

Els guanyadors són:
 
1. jara_almasalvaje (podrà gastar el val al Restaurante Bahía)
2. Cami Pons Preto (podrà gastar el val a Llibres Serra)
3. Loli Valenzuela (podrà gastar el val a Viajes Magón)
4. alcala3107 (podrà gastar el val a Roba Aldia) 
5. Africa Brau (podrà gastar el val al Bazar Sant Jordi)
6. _paquito_rous (podrà gastar el val a la Fàrmacia Navarro Carim)

Recollida dels vals amb cita prèvia
 
El guanyadors podran passa passar per l’Ajuntament per recollir el seu val a partir del dimecres 12 d’agost, previa sol·licitud de cita prèvia al telèfon 971 36 51 93.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell