Cursos

Nivell I
De 5 a 8 anys
 
Iniciació al dibuix d’imaginació i copiant els models que poden triar els alumnes de manera lliure, per tal de fomentar la seva motivació. Es treballen diferents tècniques, com l’aquarel·la, l’acrílic o els llapis de colors, entre altres.
 
Nivell II
De 8 a 10 anys
 
Se segueix la metodologia emprada en el Nivell I, amb una especial atenció a la millora del dibuix i la manera d’emprar els diferents mitjans. S’incorpora la tècnica del carbonet, com a eina per comprendre els volums i la importància de les ombres.
 
Nivell III
De 10 a 12 anys
 
Se segueix amb la mateixa metodologia dels nivells anteriors, però introduint tècniques com l’oli o el pastel. Es dona molta importància a la tècnica i els acabats.
 
Adults
 
Els adults que arriben sense experiència prèvia han de passar per un aprenentatge bàsic de dibuix a llapis o carbó abans d’agafar els pinzells. Els alumnes poden triar els seus models lliurement, rebent un assessorament conceptual per part del professor. A les classes es poden trobar tota mena d’estils, des del realisme fotogràfic fins a l’abstracció.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell