Èxit del programa 'Un estiu per créixer'

Èxit del programa 'Un estiu per créixer'2 d'octubre de 2020

La setmana passada, la plaça des Mercat va acollir l'acte d'entrega dels diplomes als 27 joves des Castell que aquest estiu han participat en el programa 'Un estiu per créixer'. 

'Un estiu per créixer' és un programa social i educatiu impulsat pel Consell Escolar de Menorca i el Consell Insular de Menorca, que  ofereix als joves una primera aproximació al mercat laboral, mitjançant l’oportunitat de conèixer un ofici o servei d’una forma real i vivencial.

Enguany, tots els municipis de Menorca han participat en la iniciativa, que ha comptat amb la participació de 300 joves de tota l'illa.

'Un estiu per créixer' as Castell

El municipi des Castell ja comptava amb un programa similar, desenvolupat a través de l’àrea de Serveis Socials, i s'ha optat per unificar els dos programes, obrint la participació a l’empresa privada.  

En total, as Castell han participant 27 joves (14 joves durant el mes de juliol i 13 durant el mes d’agost), i s'ha comptat amb la col·laboració de nou empreses i entitats.

D’entre els serveis realitzats pels joves podem trobar: 

- Educació (19 joves)
- Comerç local (1 jove)
- Mascotes i animals (2 joves)
- Perruqueria i estètica (3 joves)
- Cuina i restauració (2 joves) 

Cal agrair als joves participants l'interès mostrat en el programa. En aquest sentit, els informes de valoració realitzats han estat molt favorables i satisfactoris, i tots els joves del municipi han mostrat una gran implicació i dedicació.

Entitats col·laboradores

Atesa la situació sociosanitària actual, també cal agrair, molt especialment, la col·laboració de les següents empreses i entitats:

- Escola Infantil Es Castell
- Club Bàsquet Es Castell
- Club Judo Es Castell
- Perruqueria Bel Pons
- Perruqueria Unisex Toñi
- Perruqueria Margui
- Sa Cuina de mo Mare
- Hípica ses Planes
- Click Fotografia
 

 
Imatges relacionades