L'Ajuntament augmenta l'aportació a les associacions de comerciants

L'Ajuntament augmenta l'aportació a les associacions de comerciantsEl consistori aportarà 3.000 euros a cada entitat per al desenvolupament d'activitats de dinamització comercial, així com per a l'adaptació dels establiments a les noves mesures d'higiene i seguretat

21 d'octubre de 2020

Aquest matí, la batlessa Joana Escandell s'ha reunit amb Margarita Sintes, en representació de l'Associació de Comerciants des Castell, i Sonia Baró, en representació de l'Associació de Comerciants de Calesfonts, per tal de formalitzar la signatura dels convenis de col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i les dues entitats.

En virtut dels convenis signats amb les dues associacions, l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament, encapçalada pel regidor Oscar Gómez, s'ha compromès a augmentar les aportacions econòmiques per a l'any 2020, que passaran de 1.500 a 3.000 euros cadascuna.

Cal destacar que, enguany, la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Calesfonts s'ha formalitzat a través d'un conveni per primera vegada.

Dinamització comercial i adaptació a la normativa sanitària

L'augment de les aportacions es realitza en el context d'excepcionalitat derivat de la crisi sanitària de la covid-19, i servirà per al desenvolupament d'activitats de dinamització comercial, així com per a l'adaptació dels establiments a les noves mesures d'higiene i seguretat.

Amb l'augment de les aportacions, l'Ajuntament referma el seu compromís amb els comerços i establiments del municipi que s’han vist obligats a fer front a la crisi generada per la covid-19 i a adaptar els seus negocis a la nova normativa sanitària.

Per aquest motiu, el consistori vol col·laborar especialment en aquest sentit, participant de forma activa en les campanyes de promoció del comerç local, amb la finalitat d'estalonar un sector de gran importància per al municipi.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell