Nou vehicle elèctric per a la Brigada Municipal

Nou vehicle elèctric per a la Brigada Municipal9 de novembre de 2020

L'Ajuntament començarà a renovar la flota de vehicles de la Brigada Municipal amb la compra d'una nova furgoneta elèctrica, que entrarà en servei abans de final d'any.

Concretament, s'adquirirà una furgoneta Renault Kangoo ZE de km 0, que tindrà un cost de 16.186 euros (IVA inclòs). La compra forma part d'una segona partida d'inversions financerament sostenibles.

El regidor de Brigada d'Obres i Vies Públiques, Joan Antoni Serra, ha explicat que aquesta primera adquisició "forma part d'un pla per substituir tots els vehicles de la Brigada Municipal per vehicles elèctrics", i ha afegit que "des de l'administració volem donar exemple i avançar en el camí de la consciència ecològica i la mobilitat sostenible". 

Compra d'un vehicle híbrid per a la Policia Local

En aquesta línia, també està prevista la compra un cotxe híbrid per a la Policia Local, que servirà per substituir un Ford Focus de catorze anys d'antiguitat que actualment està en servei. No s'optarà per un cotxe elèctric perquè el vehicle haurà d'estar en funcionament els 365 dies de l'any, gairebé les 24 hores del dia, i no disposarà del temps de càrrega necessari.

 

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell